top of page

20 тисяч років тому: D&B КАМ’ЯНОЇ ДОБИ

Студія Світовида: Мізинська стоянка відома не тільки своїми календарями. Серед інших неоціненних артефактів, тут знайдено набір з шести музичних інструментів, виготовлених з кісток, звісно ж, мамутів. Як виявилось, по кістках били молоточком з рогу північного оленя, який також знайшли в розкопі.


Мізинські музичні інструменти

Завдяки трасологічній експертизі, вдалось встановити місця, частоту й силу ударів, що дало змогу українському музиканту й педагогу Володимиру Колокольнікову відтворити доісторичну музику. А ми, своєю чергою, завдяки нашим технологіям, нагадаю. можемо перенести вас і занурити в атмосферу доісторичного психоделічного трансу. Слухайте й дивіться. Дивіться й слухайте. Будьте там і знову до нас повертайтесь.

Студія Світовида: Ми розповімо вам ще багато цікавого. Пам’ятайте про нас.


P.S.

ПРОХАННЯ!

Дорогі друзі! Якщо не важко, станьте позитивними критиками для сценаріїв, які будуть викладатись на цій сторінці в текстовому і (поки що) в тестовому режимі. Ці сценарії будуть використані в новій програмі, яка готується на наступний рік. Подробиць цієї програми не розголошую, оскільки подробиці ці можуть ще не раз змінюватись, скажу тільки, що це буде програма про історію нашого народу, про те, як він творився і народжувався, яку спадщину ми отримали від своїх пращурів і що з цією спадщиною ми можемо (а може й зобов’язані!) вчинити.

Коли ласка, шановні характерниці й характерники, напишіть що вам сподобалось, а що й не дуже, які запитання виникають і які теми з нашої історії вам цікавлять?

Розповідь вестиметься від імені трьох віртуальних персонажів — Світовида, ведучого в студії, та «польових репортерів» — Радослави й Мирка. Звичайно, коли програму буде готова до етеру, вони оживуть, але наразі нехай їх створить ваша уява. Сценарії будуть з’являтись на цій сторінці що кілька днів, в міру їх написання. Не проґавте їх!

6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page