top of page

ВІТЕР ПЕРЕМІН

Щороку, в першій половині січня, ми збирались в затишному готелі десь посеред прекрасних зимових Карпат, щоб провести традиційний Новорічний тренінг і набратись нових сил, енергії та знань. Гадалось, що і цього року так станеться, але…

Але мікроскопічний організм, не наділений абсолютно жодними видатними якостями, окрім  здатності паразитувати за рахунок інших живих істот, зіпсував нам усі плани.

Чи тільки нам?​

Напевне ні.

Мільярди людей в усьому світі вимушені відмовлятись від своїх планів на майбутнє, від роками плеканого бізнесу, від звичного способу життя, від своїх мрій та сподівань.


Ще кілька місяців тому, хтось міг ще мати надію, що все це – тільки скороминуще явище, нетривала вимушена заминка на шляху в майбутнє: от тільки витрусимо з черевика надокучливий камінець і одразу рушимо далі.


Однак сьогодні навіть найбільш затяті оптимісти вимушені констатувати очевидний факт – це зовсім не тимчасова зупинка.

Це – зміна напрямку руху.


Вітер перемін повіяв над нашою маленькою планети і у вічних перегонах виживання перевагу отримає той, хто зможе передбачити силу й напрямок цього вітру та налаштувати свої вітрила так, щоб спіймати в них нові віяння.


ТИ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ЗНАЄШ КУДИ ВІТЕР ДУЄ?


Немає уже жодних сумнівів, що 2021 рік буде записаний в майбутніх підручниках, як рік Великого Перелому – такої кризи світ не переживав уже давно.


Втім, всім відомі слова президента Кеннеді, сказані ним ще в далекому 1959 році (а для людства це теж був непростий рік) про те, що

слово криза китайської мовою записується двома ієрогліфами, що означають небезпеку та можливість.

Це не зовсім вірно, оскільки перший ієрогліф у китайському слові криза справді означає небезпеку, а другий – це, скоріше, точка зміни. Але не будемо чіплятись до слів. Та й, зрештою, чи точка змін не створює можливості?


ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ СВІТ? І ЩО ТИ РОБИТИМЕШ У ЦЬОМУ СВІТІ?

ЧИ ЗАМИСЛЮВАВСЯ ТИ НАД ЦИМ?


Точка, де зустрічаються старий та новий рік – це чудова (а може і єдина) можливість запрограмувати своє найближче майбутнє, знайти нові відповіді на старі питання та оптимальні вирішення пекучих проблем. Ми не можемо змінити світ, але краще пристосувати себе до цього світу ми можемо.


І хочемо це зробити разом в онлайн курсі ВІТЕР ПЕРЕМІН.


Онлайн курс ВІТЕР ПЕРЕМІН - це зібрання найбільш ефективних психологічних технік мотиваційного програмування та творчого використання інтуїції, покликаних надати впевненості Твоїм планам на наступний рік та посприяти їх втіленню у життя.

Це можливість, а можливості марнувати не варто…


15 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page