top of page

ПІДВАЛИНИ

ПЕРША УКРАЇНСЬКА ТЕЛЕІНТЕРНЕУЯВНА ФЕНСІ-КОМПАНІЯ ОНЗЕЧАС

представляє

ПІДВАЛИНИ

цикл репортажів зі знаними усім та незнаними нікому особистостями,

без яких історія України була б зовсім іншою.


Камінь, що його будівничі відкинули, той наріжним став каменем,

від Господа сталося це, і дивне воно в очах наших!

(Псалом 117:21-23)


Увага: технології таймлесного мувінгу та темпорольної реімагінації, використані для створення цього циклу, є унікальним ноу-хау компанії ПУТІНУФЕ ОНЗЕЧАС і захищені законом про авторське право.


ВЕДУЧИЙ: Вітаю! Все, про що Ти дізнаєшся з наших репортажів є інформацією унікальною та абсолютно недоступною на будь-яких інших інформаційних каналах. Ми насправді володіємо можливостями, про які ваші учені мужі бояться навіть помріяти. І ми навмисне не розголошуємо меж застосування цих можливостей, оскільки не хочемо, щоб ними користувались ті, які хто може цими знаннями зашкодити людям та світу. Втім, мовчати ми також не збираємось, позаяк вважаємо, що кожна людина має право робити висновки на підставі виключно правдивої інформації. Отже, почи …


Ти питаєшся, хто ми такі? Один мудрий швейцарець назвав нас архетипами. Ми — Твої архетипи. Ми ті, хто живе у Твоїй глибинній пам’яті, насилає Тобі сни, передчуття й геніальні ідеї. Ми ті, хто незримо дбає про Твої психічне здоров’я та фізичний добробут. Ми ті, кого б Ти хотів по-справжньому пізнати, але боїшся собі в цьому признатись. Бо ми й є Ти, тільки розпорошені в часі та просторі. Збери нас разом і стань всемогутнім. Зроби це зараз. Починаємо!

P.S. ПРОХАННЯ!

Дорогі друзі! Якщо не важко, станьте позитивними критиками для сценаріїв, які будуть викладатись на цій сторінці в текстовому і (поки що) в тестовому режимі. Ці сценарії будуть використані в новій програмі, яка готується на наступний рік. Подробиць цієї програми не розголошую, оскільки подробиці ці можуть ще не раз змінюватись, скажу тільки, що це буде програма про історію нашого народу, про те, як він творився і народжувався, яку спадщину ми отримали від своїх пращурів і що з цією спадщиною ми можемо (а може й зобов’язані!) вчинити.

Коли ласка, шановні характерниці й характерники, напишіть що вам сподобалось, а що й не дуже, які запитання виникають і які теми з нашої історії вам цікавлять? Розповідь вестиметься від імені трьох віртуальних персонажів — Світовида, ведучого в студії, та «польових репортерів» — Радослави й Мирка. Звичайно, коли програму буде готова до етеру, вони оживуть, але наразі нехай їх створить ваша уява. Сценарії будуть з’являтись на цій сторінці що кілька днів, в міру їх написання. Не проґавте їх!

Телеінтернеуявна студія. Оформлена в міімалістичному стилі, нічого зайвого, окрім того, що повинно кидатись глядачеві в очі, а такі артефакти час до часу будуть в студії представлені.


Віртуальний ведучий в студії Світовид: Чоловік, віком біля 50-ти років, середнього зросту та середньої статури. Обличчя довгасте, прямий ніс, добре окреслене підборіддя, трохи відстовбурчені вуха, які підкреслює ще й специфічна зачіска – коротко обстрижене волосся (в кружок). Очі виразні, світло-сірі, трохи більші, ніж у звичайної людини. Губи тонкі, обличчя чисто виголене. Вигляд аскетичний, але життєрадісний і доброзичливий до людей. Трохи лукавий, наділений почуттям гумору. Відсторонений від світової марноти – плітки, політка і тому подібне його не цікавлять. Він зосереджений на пізнанні світу як через науку, так і через магію. Часом переходить на менторський тон. Любить вживати староукраїнські чи латинські слова й вирази. Одягнений в скромний але добротний одяг мандрівника: чоботи, шаровари заправлені в чоботи, свита, під свитою видно пояс та вишиту свастичним візерунком сорочку.


Роль в програмі: ведучий в студії, задає тему, коротко окреслює проблему і передає слово польовим репортерам. Після завершення репортажу підбиває підсумки та (можливо) анонсує наступний репортаж.


Віртуальні репортери Радослава й Мирко.


Радослава: Жінка, 25 років. Середнього зросту. Вродлива і гарно збудована. Обличчя кругле, ніс трішки кирпатий, губи повні. Темноволоса, очі карі, широко розплющені, довгі пухнасті вії. Завжди посміхається. Розумна, інтелігентна, емоційна, часом демонструє певну наївність. Знає про свою особисту чарівність і вміє нею користуватись.


Мирко: Чоловік, біля 30 років. Високий, кремезний, добре збудований. Обличчя довгасте, ніс прямий. Волосся русяве, довге, зачесане в кінський хвіст. Очі сірі або сіро-зелені. Серйозний вираз обличчя, стриманий, ввічливий.

Репортери одягнені в джинси та футболки з логотипом компанії. В руках мікрофони.

27 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page